Det här är Magasin 29

Året var 2018 och det var sommar när Elizabeth först öppnade upp dörrarna till Magasin 29, beläget på Gävle Strand i en av Gävles nyare stadsdelar som gränsar till havet. En dröm som äntligen blev verklighet. Efter hand har verksamheten utökats och består nu av tre företag som håller till under ett tak. Tre företag som vara och en är sin egen – Elizabeth, Annki och Annie.

Alla under ett tak

Att befinna sig under samma tak har många fördelar. Inte bara det att vi på så sätt får kollegor utan också för att vi kompletterar varandra. Det gör att våra kunder kan, om de vill, ta del av flera behandlingar. Du kan till exempel börja med att låta Annie fixa ögonbrynen för att sedan gå över till Annki och bli klippt och slutligen låta Elizabeth göra naglarna. Vare sig du är på väg till en fest, bröllop eller bara vill ge dig själv det här så har du allt på ett och samma ställe.

Nöjda kunder

Att ha nöjda kunder är förstås en av de viktigaste delarna i våra verksamheter. Det och att utvecklas, kunna erbjuda mer och ge vår kunder mervärde. Vi ser på våra kunder att vi lyckats och att våra behandlingar är uppskattade då många återkommer gång på gång.

Vi kan tryggt säga att oavsett om du är ute efter en behaglig behandling, som en riktigt avslappnande massage eller söker annan resultatinriktad behandling, så har vi det för dig. Är du osäker på något är du välkommen att fråga eller för den delen ha önskemål.

Vi värnar om vår miljö och har ett hållbart tänk

Självklart är miljön viktigt och därför är vi alltid noga i valet av produkter. Val av produkter får inte nagga på kvaliteten och att det blir ett hållbart resultat. Är du nyfiken på vilka produkter vi använder? Kom in och prata med oss så visar vi dig och förklara varför vi tycker att just den produkten är rätt.

Miljö och ett hållbart tänk handlar även om oss själva och vår arbetsmiljö. Vi ska också ”räcka länge” och värnar om en stressfri och behagligt arbetsplats med bra arbetsställningar.

13 / 100 SEO Score