Din frisör i Gävle

Annki frisör vid Magasin 29.

Jag heter Annki och är Magasin 29s egen frisör. Sedan starten av Magasin 29 har jag tagit hand om allt hår på salongen.

Jag erbjuder klippning för barn, unga och gamla, killar som tjejer.

Gör slingor, jag färgar håret och permanentar hår.

Till mig är alla välkomna – både tjejer och killar, gamla som unga. Jag är väldigt noggrann och gör alltid mitt bästa för att du som kund ska vara nöjd och vilja komma tillbaka.Själv har jag jobbat som frisör i Gävle sedan 1993 då jag fick mitt gesällbrev.

Efter att ha jobbat som anställd på flera salonger så startade jag 2011 mitt eget företag Modify här i Gävle.

Läs även på min Facebook-sida


Boka din tid hos mig på Magasin 29 till min mobil på 076-025 3629 eller 026-65 39 63, jag finns på Sjåaregatan 29 på Gävle Strand.

81 / 100 SEO Score