3D Microblading

Annie gör dina ögonbryn med 3D Microblading.

Min specialitet är 3D Microblading som jag erbjuder här i Gävle. Jag finns på Magasin 29 vid Gävle Strand. Det är den senaste metoden inom permanent makeup för att göra snygga ögonbryn och hållbara kosmetiska tatueringar som märks.


Hållbarheten är upptill 3 år för mina behandlingar.

Hos mig får du snygga och fylliga ögonbryn och de blir tydliga och skarpa jämfört med vanlig kosmetisk tatuering. Tillsammans väljer vi färg till dina nya ögonbryn som ligger nära din naturliga färg.

Behandlingen för 3D ögonbryn innebär att jag lägger i färgpigment vid dina ögonbryn för att de ska se fina och skarpa ut. Det går till så att jag ristar små tunna streck i huden som jag fyller med färgpigment.

Jag är utbildad inom 3D Bryn som behandlingsform och de behandlingar jag erbjuder är godkänd av Socialstyrelsen. Dessutom är jag utbildad undersköterska. De pigment jag använder i behandlingen är dessutom godkända av Läkemedelsverket.


Läs mer om 3D Microblading på KIT

Boka din tid hos oss på Magasin 29. Vi finns på Sjåaregatan 29 på Gävle Strand

81 / 100 SEO Score